30 Bubble – Aparat pentru Vafe cu Bule
Vafele cu bule sunt gata în câteva minute și le poți umple și decora!
Îndoaie vafa caldă cu bule într-o formă de con, după care umple-l cu fructe, ciocolată, înghețată, caramel sau toppinguri la alegere.
Îl poți servi nu doar dulce, ci și sărat, de exemplu cu diferite brânzeturi, carne, cârnați, pate, doar și cu legume și fructe.
Numărul de variante este limitat doar de imaginația ta!
Caracteristici
- Acest aparat pentru vafe cu bule este foarte ușor de utilizat.
- Înveliș antiaderent.
- Ușor de curățat.
- Cu suport de depozitare pentru cablu.
- Lumină de pornire/finalizare de coacere.
- Dimensiuni: 21 cm x 11 cm x 26 cm
- Putere: 900 W
- Alimentare: 230 V~ / 50 Hz
- Material: Plastic
POȚI SĂ NE URMĂREȘTI ȘI PE FACEBOOK!
Rețetă vafe:
Ingrediente:
- 500 g făină
- 250 g margarină sau unt
- 5 buc. ouă
- 200 g zahăr
- 400 ml lapte
- 2 pachete de zahăr vanilat
- 5 g praf de copt
- 1 vârf de cuțit de sare
- ulei (pentru prăjit)
Pregătirea aluatului:
- Se amestecă ouăle cu zahărul și margarina/untul până se omogenizează.
- Adaugă zahărul vanilat.
- Se adaugă făina și praful de copt și se amestecă bine.
- La final, amestecă treptat laptele până obții un aluat omogen.
Prăjire:
- Dacă aparatul atinge temperatura necesară pentru prăjirea vafelor, se va aprinde ledul verde. Dacă dispozitivul este închis, se încălzește mai repede.
- Întinde aluatul pe foaia de copt inferioară, astfel încât să fie umplut cu aluat. După închiderea foii de copt superioară, aluatul se van extinde și pe suprafața de copt superioară.
- Prăjește vafa cu bule până devine maro-auriu.
- Scoate vafele coapte, dar încă puțin moi, din formă cu o spatulă din lemn sau plastic termorezistent și pune-le pe un grătar pentru a se răci și a se usuce. Nu folosi unelte metalice pentru a îndepărta vafele, deoarece acest lucru poate deteriora stratul antiaderent.
- Vafele vor deveni mai ferme în cca. 1 minut pe grătar și vor avea o crustă subțire, ușor crocantă.
- Dacă nu dorești să prăjești mai multe vafe, deconectează aparatul de la curent.